MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru Pac-Man World 2

Pac-Man World 2 cheat coduri:
Dna Pac-Man mini-joc: Colectați 180 de jetoane în timpul jocului pentru a debloca jocul clasic de arcadă Pac-Man.
Testul muzical: Colectați 60 de jetoane în timpul jocului pentru a debloca opțiunea "Jukebox" Attack mini-game: Colectează 30 de jetoane în timpul jocului pentru a debloca jocul arcade clasic Pac-Attack.
Pac-Man mini-joc: Colectează 10 jetoane în timpul jocului pentru a debloca jocul clasic Pac-Man arcade. Pac-Mania mini-joc: Colectați 100 de jetoane în timpul jocului pentru a debloca jocul clasic de arcade Pac-Mania.
Arte pre-producție și programatori: Colectați 150 de jetoane în timpul jocului pentru a debloca opțiunea "Muzeu". Volcano: Dig Dig: În momentul în care treci peste primul spațiu din nivel, va exista un grup de personaje Dig Dig care apar dintr-o gaură. Blade Mountain: Galaxian Găsește unul din fiecare fruct. Dacă faceți asta, se activează pieptul de comori la dreapta la sfârșitul nivelului. Interiorul este un galaxian.
Blade Mountain: Viețile și jetoanele Există un total de unsprezece vieți suplimentare și 8 jetoane în nivel. Viețile se află, de obicei, în cutiile de zbor de deasupra rambleelor. Faceți un Flip-Kick pentru a ajunge la ele. Unele conțin jetoane, iar altele au vieți.
Blade Mountain: Viațe nelimitate Când ajungeți la punctul de control al tunelului cu fața gorilă, continuați în tunel. Luați cele două vieți suplimentare, apoi scufundați în prima gaură de apă înghețată. Repetați acest proces de câte ori doriți să obțineți o viață suplimentară de fiecare dată; sau du-te pe tunel ridica cel de-al treilea pentru a obține două de fiecare dată. Butane Durere: Viața nelimitată Du-te în copac și continuați. Opriți-vă când vă aflați pe copacul care are gaura mare în el. Butt bate prin gaura, și va exista pad pad. Săriți-le pe ele și vă va duce la o platformă secretă. Apăsați comutatorul care este acolo. Strângeți cele opt vieți și jetoane. Apoi, pierdeți în mod intenționat o viață și repetați procesul de câte ori doriți.
Învinge broasca lui Blinky: Bateți-vă de trei ori pe limba broasca atunci când este din lemn. Când limbajul broaștei se transformă în oțel, săriți deasupra limbii și rotiți-vă în gură de broască, de trei ori, ca să-l omorâți. - Nu pierdeți pământul: dacă faceți o cădere de fund când cădeți dintr-un loc înalt, nu vei pierde o pană. Notă: Asigurați-vă că nu cădeți pe o stâncă sau pe o platformă.

Se află unde se găsește primul drop-off. Drop-ul este în punctul în care există o mulțime de căpșuni și trebuie să renunți la ele pentru a le obține. Apoi, mergeți drept.

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).