MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru Namco Museum 50th Anniversary

E timpul petrecerii! Namco sărbătorește 50 de ani de a vă aduce cele mai bune jocuri de pe planetă, eliberând cea mai mare și cea mai bună compilare a clasicilor arcadă cu cele mai multe timpuri. Muzeul Namco 50th Anniversary prezintă 14 dintre cele mai prețuite jocuri originale Namco din istoria arcadei, înfășurat într-o interfață de meniuri retro-cool, care vă permite să explorați o arcadă virtuală și să vă dominați jocurile preferate. Retrăiți-vă anii de arcadă și rotiți-vă la o coloană sonoră rece de 80 de ani, care vă duce înapoi în zilele de glorie ale jocurilor arcade și de data aceasta ... lăsați-vă sălile de acasă. 14 jocuri clasice de arcade includ: Pac-Man, Dna Pac-Man, Galaga, Galaxian, Dig Dug, Poziția Pole, Poziția Pole II, Rolling Thunder, Raliul X, Bosconian, Spiritul Dragon, Sky Kid, Xevious, Mappy. Sky Kid și Rolling Thunder sunt două noi titluri noi la Muzeul Namco.

Unlockables

Jocuri suplimentare
Prin îndeplinirea anumitor condiții în alte jocuri, puteți să deblocați mai multe jocuri.

Galaga '88 :: Obțineți un scor de 40.000 sau mai mult în Galaga
Pac-Mania :: Obțineți scoruri mari de 15.000+ în Pac-Man și 20.000+ în dna Pac-Man

Ouă de Paști

Mesaj ascuns
În modul de serviciu, țineți apăsat butonul de incendiu și apăsați bara de sus de cinci ori, dreapta de șase ori, în jos o dată și stânga de patru ori pentru a face un mesaj ascuns să apară.

Glitches

A face ca fiecare inamic sa dispara!
Acest glitch va face ca toti dusmanii sa dispara la nivelul actual, dar nivelul nu se va termina. Acest lucru vă permite să obțineți cât de multe puncte doriți de la mâncarea tuturor murdăriei! 1) Obțineți jocul până la două Pookas. Dacă lăsați doar unul, acesta va scăpa astfel, terminând runda. 2) Aceasta funcționează cel mai bine în tunelurile orizontale sub roci. 3) Obțineți un Pooka care să vă urmeze, să se umfle, dacă este necesar, să îl întârzieți puțin. 4) În momentul în care vă aflați lângă piatră, umflați-o pe Pooka o dată pentru al întârzia. Când se mișcă din nou la caracterul tău, se mișcă sub stâncă. 5) Întoarceți rapid și începeți să pompați Pooka în sus. Folosind întârzierea abandonării rock-ului, ar trebui să fii capabil să provoace izbucnirea Pooka-ului în același timp în care piatra va cădea pe el. 6) Dacă reușiți, atunci celălalt Pooka va dispărea și vă puteți amuza să vă scoateți tunelurile toată ziua în murdărie. NOTĂ: Pentru a readuce jocul la normal, aruncați o altă rocă și veți merge în runda următoare. și apăsați de sus de șase ori, dreapta de trei ori, în jos de patru ori, și stânga de opt ori pentru a vedea un mesaj ascuns există un truc care oprește inamicii de la arderea navei tale. În etapa 1, ucideți toți străinii, cu excepția celor două albine din colțul din stânga jos. Permiteți albinelor să se scufunde în jos și să tragă la tine, evitându-și focurile. După aproximativ 15 minute, albinele vor continua să scadă, dar nu vor declanșa foc. Lăsați-i să cadă încă 5 sau 6 ori, apoi să-i omoare. Dupa toate acestea, inamicii nu vor trage la tine pentru restul jocului.

- pentru a ucide) coboară și declanșează un fascicul de tractoare (fasciculul care vă poate capta nava). Lăsați-o să vă captureze nava. Acum, așteptați până când se revine din nou cu nava în spatele ei. Pur și simplu ucideți nava capului (cea verde) și vă va pierde nava. Nava voastră se va lăsa apoi pe marginea navei dvs. actuale, oferindu-vă două nave pentru a juca cu în același timp! Acum, fii atent. Nu numai că ambele nave vor fi trase la dvs. după ce nava dvs. va fi capturată, dar dacă trageți accidental nava captivă, o veți distruge. De asemenea, rețineți că acest lucru vă va costa o singură viață, dar va face în mod cert Stadiile Provocatoare și, probabil, jocul propriu-zis, ușor de jucat.

Nota: Acest lucru funcționează în toate versiunile non-bootleg / hack din Galaga , precum și cea mai mare parte a continuărilor și Modului Arranged în Namco Classic Collection Vol. 1.

Ouă de Paști

Bonus Super
În timpul rundei bonusului '' Galactic Dancing '', nu faceți nimic. Veți primi un bonus între 10.000-25.000 de puncte.

Ouă de Paști

Mesaj ascuns
Intrați în modul de serviciu, apoi opriți-l și reporniți o dată, astfel încât să apară o grila de aliniere pe ecran, țineți apăsat ambele butoane de pornire și comutați modul de serviciu activat și dezactivat din nou rapid, astfel încât grilă să rămână pe ecran. Înainte de a muta stick-ul în sus, stânga, în jos și dreapta de patru ori fiecare pentru a face un mesaj ascuns să apară pe ecran.

Secretele

Pac Man's space parking
La începutul fiecărui nivel / viață, Pac-Man este doar sub forma unei T. Colțul din dreapta al T este un loc de parcare. Dacă fantomele nu vă urmăresc îndeaproape, puteți trage în spațiul respectiv și fantoma nu vă va găsi. Puteți lăsa să stea pentru ore și nu vă vor găsi. Acesta vă oferă o șansă de a apuca un sandwich, de a lua o pauză de baie, etc.

Coduri

Level select
Apăsați butonul Start în timp ce țineți apăsat butonul de salt pentru a accesa un ascuns Selectarea nivelului

Butonul de pornire în timp ce țineți apăsat Butonul de salt :: Selectați nivelul

Ouă de Paști

Mesaj ascuns
În modul de serviciu, țineți apăsat butonul de foc și deplasați joystick-ul de două ori, în jos de șapte ori, dreapta o dată, și a plecat de șase ori pentru a afișa un mesaj ascuns.
Ouă de Paști

Mesaj ascuns
Există un mesaj de dezvoltator ascuns în joc. Când începeți jocul, mergeți în partea stângă a ecranului și aruncați bombe în mod repetat, veți vedea un mesaj care va apărea și veți câștiga 10 puncte.

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).