MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru Namco History Volume 3

Namco History Volume 3 este un joc Diverse, dezvoltat și publicat de Namco, care a fost lansat în Japonia în 1998.

Namco History Volume 3 este un joc diferit, dispar în nivelul actual, dar nivelul nu se va termina. Acest lucru vă permite să obțineți cât de multe puncte doriți de la mâncarea tuturor murdăriei! 1) Obțineți jocul până la două Pookas. Dacă lăsați doar unul, acesta va scăpa astfel, terminând runda. 2) Aceasta funcționează cel mai bine în tunelurile orizontale sub roci. 3) Obțineți un Pooka care să vă urmeze, să se umfle, dacă este necesar, să îl întârzieți puțin. 4) În momentul în care vă aflați lângă piatră, umflați-o pe Pooka o dată pentru al întârzia. Când se mișcă din nou la caracterul tău, se mișcă sub stâncă. 5) Întoarceți rapid și începeți să pompați Pooka în sus. Folosind întârzierea abandonării rock-ului, ar trebui să fii capabil să provoace izbucnirea Pooka-ului în același timp în care piatra va cădea pe el. 6) Dacă reușiți, atunci celălalt Pooka va dispărea și vă puteți amuza să vă scoateți tunelurile toată ziua în murdărie. NOTĂ: Pentru a readuce jocul la normal, aruncați o altă rocă și veți merge în runda următoare. și apăsați Sus de șase ori, Drept de trei ori, Jos de patru ori și Stânga de opt ori pentru a vedea un mesaj ascuns

Ouă de Paști

Mesaj ascuns
Intrați în modul de serviciu și intrați la stânga o dată, dreapta de nouă ori, în jos de cinci ori, și până de șase ori pentru a dezvălui un mesaj ascuns.

Ouă de Paști

Mesaj ascuns
Intrați în modul de serviciu, apoi repede opriți-l și porniți odată că pe ecran apare o grilă de aliniere, țineți apăsat ambele butoane de pornire și comutați întreruperea și oprirea din nou a serviciului, pentru ca grila să rămână pe ecran. Înainte de a muta stick-ul în sus, stânga, în jos și dreapta de patru ori fiecare pentru a face un mesaj ascuns să apară pe ecran.

Secretele

Pac Man's space parking
La începutul fiecărui nivel / viață, Pac-Man este doar sub forma unei T. Colțul din dreapta al T este un loc de parcare. Dacă fantomele nu vă urmăresc îndeaproape, puteți trage în spațiul respectiv și fantoma nu vă va găsi. Puteți lăsa să stea pentru ore și nu vă vor găsi. Vă dă posibilitatea să luați un sandwich, să faceți o pauză de baie etc.

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).