MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru M: Alien Paranoia

În dosarul joc localizați Partidos dosarul acolo veți găsi fișiere PARTIDOS1.OEM, PARTIDOS2.OEM, etc. ele conțin informații despre sănătate, numărul de taxe laser și așa mai departe. Deschideți unul dintre aceste salva fișiere de joc, în funcție de ceea ce doriți să-l editați (numărul în numele fișierului este numărul slotul în care l-ați salvat) în orice editor de text, cum ar fi WordPad. Găsiți șirul "PERSONAJEM" (fără ghilimele). Accesați secțiunea VIDA. Șirul "ACTUAL" este cantitatea de sănătate (Max 250). Câteva pagini de mai jos, puteți găsi următoarele opțiuni: Superrayo = 9999999.000
(Super Laser) Cantidad_Laser = 250,000
(fotografii cu laser) Cantidad_Peras = 99.000
(pere) Cantidad_Boomerangs = 99.000 (bumeranguri) Cantidad_Huevos = 99.000
(ouă) Cantidad_Piezas =? .000
(piese nave) schimbarea numărului dorit. Nota 1: Dacă schimbați Cantidad_Piezas numărul necesar pentru nivelul de la sfârșitul anului, după încărcarea unui fișier de a salva joc du-te imediat la nivelul următor. Avertizare 2: Există două linii cu Superrayo = modificarea parametrului atât la 9999999.000 cu laser pentru a obține super-pentru o lungă perioadă de timp.

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).