MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru L.A. Noire: The Complete Edition

În mijlocul boomului postbelic al epocii de aur a lui Hollywood, Cole Phelps, un detectiv LAPD este aruncat cu capul înainte într-un oraș care se îneacă în propriul său succes. Corupția este agravantă, comerțul cu droguri explodează, iar ratele de crimă se află la un nivel ridicat. În lupta sa de a urca în rânduri și de a face ceea ce este bine, Phelps trebuie să descopere adevărul în spatele unui șir de atacuri incendiate, conspirații de rachetare și crime brutale, luptând împotriva lumii interlope din LA și chiar membrii departamentului său pentru a descoperi un secret care ar putea zdruncina orașul la miezul său putred. Folosind o nouă tehnologie de animație revoluționară, care surprinde fiecare nuanță a performanței faciale a unui actor în detalii uimitoare, L.A. Noire este un thriller de violență care combină acțiunile care îți taie respirația cu o adevărată activitate de detectiv, pentru a oferi o experiență interactivă fără precedent. Căutați indicii, alungați suspecți și interogați martori în timp ce încercați să găsiți adevărul într-un oraș în care toată lumea are ceva de ascuns.

Unlockables

Unlockable Outfits
Diferite echipamente sunt unlockable pentru Cole, cu unii care au beneficii și alții numai aspectul.

Chicago Lighting - Îmbunătățește precizia cu BAR, Thompson și pistolul :: Distribuit pentru conectarea contului dvs. de joc / PSN la "Clubul social" al Rockstar Golden Boy - fără bonus :: premiat pentru atingerea traficului
Hawkshaw - rezistență la distrugere :: premiat pentru atingerea rangului 18
Sunset Strip - fără bonus :: premiat pentru atingerea rangului 8
sabie de justiție - fără bonus :: Premii pentru atingerea rangului 3
The Outsider - Nu Bonus :: Premiul pentru atingerea rangului 13

Unlockables

Unlockable Outfit
Diferite echipamente sunt unlockable pentru Cole cu unii care au avantaje și alții doar apariția.

Button Man - Aduceți muniții suplimentare pentru toate armele :: Finalizați provocarea Badge Pursuit

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).