MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru Jack in the Dark

Jack in the Dark coduri de cheat:
Oricum in timp ce povestea incepe tu esti o fata de 8 ani, blocata intr-un magazin plin de jucarii "bantuite". Moș Crăciun a fost capturat și deținut de nemesis în jocul "One Eyed Jack", un jack spirited în cutie. Misiunea ta imposibilă este să eliberezi Mos Craciun.
1: Obțineți "Lampă de ulei" (podea) și "Toy Drum" (Chest) 2: În spatele contului găsi "DIME" & "BOOK". (Citiți cartea) 3: Utilizați "DIME" în Masina Candy pe Counter. 4: "EMPTY" "Lampă de ulei" pe podea, direct în fața atacului asupra marionetă. 5: Stați alături de dreapta și deschideți "Chest" și începeți să jucați tambur până când 3 jucării sară în piept. 6: Du-te la camera următoare obține "Vanity" și "Mirror". 7: Aruncați "Vanity" în fața și spre stânga (din drum) a gardienilor. 8: Obțineți "bomboane de bomboane" pe care gardienii o scapă. 9: Dați "Candy Stick" la "One Eyed Jack". 10: Folosiți "Mirror" pe "One Eyed Jack".
Felicitări ..... Câștigați.

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).