MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru .hack//G.U. Last Recode

.hack // G.U. este înapoi! Reveniți la .hack // G.U. trilogia și revenirea la "Lumea", pe măsură ce Haseo urmărește Tri-Edge în .hack // G.U. Last Recode, acum cu o grafică îmbunătățită, un gameplay îmbunătățit și moduri de brand nou! Această colecție include toate cele 3 versiuni originale .hack // G.U. titluri, renastere, rememorare si răscumpărare, toate restaurate pe deplin și remastered pentru PS4.    Puneți-vă în "Lumea", un MMORPG, și aflați ce este real și ce este realitatea în .hack // G.U. Stabilit în 2017, la ani după evenimentele primei serii .hack, "The World" a fost reconstruită. Urmăriți-l pe Haseo ca jurnal în "The World" și vânează PK (Killers Player), pentru a câștiga forța și a urmări Tri-Edge, un PK puternic, care a atacat prietenul său, Shino, în joc și a pus-o într- viaţă. Reluați bătăliile dramatice și epice în 1080p și 60fps, și ameliorați echilibrul de luptă și faceți o pacing pentru jocul .hack definitiv // G.U. experiență.

Coduri

Vezi Vol.2 Previzualizare fără a bate jocul
Pe desktop, țineți R1 + R2 și împingeți pătrat, triunghi, pătrat, triunghi. Eliberați butoanele R, apoi țineți apăsat L1 + L2, apăsați dreapta, sus, dreapta, în sus. Eliberați și apăsați R3 + L3. Dacă faceți acest lucru suficient de repede, Previzualizarea Vol.2 va deveni vizibilă în interpretul media.

Secretele

Nivelul de pornire superior
Dacă aveți un .Hack // GU Vol. 2 / / Reminisați fișierul clar pe cardul dvs. de salvare, puteți începe un joc nou la un nivel mai ridicat decât normal.  Începeți la nivelul 35 cu unelte pentru a se potrivi, din păcate, doar Haseo obține acest bonus deși.

Codes

Vezi vol.1 și 2 trailer fără a salva conversia jocului
Pe desktop principal ecran, țineți R1 + R2 și împingeți Pătrat, Triunghi, Pătrat, Triunghi. Eliberați R1 + R2, țineți L1 + L2 și apăsați dreapta, sus, dreapta, în sus. Eliberați L1 + L2 și apăsați L3 + R3. Dacă faceți acest lucru rapid, va apărea un mesaj care va indica "Completarea codului de completare! Filmul "Vol. 1 & amp; 2 Previzualizare & quot; este adăugat. " Puteți vizualiza filmul pe playerul de pe desktop.

Dacă ați transformat un joc de salvare de la vol. 1: Renasterea cand ati inceput un nou joc, codul nu va functiona pentru ca aveti deja remorca de preview. achiziționați un rege Chim Chim, apăsați Select pentru a aduce harta. Apăsați pe O pentru a ieși din hartă și pentru a lovi regele imediat după dispariția hărții. Dacă faceți acest lucru în mod corect, atunci când veți obține regele Chim Chim, veți dobândi imediat toți cei trei din regii necesari și veți termina misiunea. Poti face mai usor sa faci glitch-ul apasand X imediat dupa O, dar in acest caz poti sa aduci casuta text a misiunii. Apăsați pe O pentru al șterge înainte de a vă întoarce în oraș sau veți fi forțat să resetați jocul.

Secretele

Nivelul de pornire mai mare. Dacă aveți .hack // G.U. vol. 3 // Datele de răscumpărare de pe cardul dvs. de memorie atunci când începeți un joc nou, puteți utiliza aceste date pentru a începe la nivelul 70, cu echipament de nivel înalt, de asemenea. misiuni
În timpul misiunii, chiar înainte de a dobândi un Rege Chim Chim, apăsați Select pentru a aduce harta. Apăsați pe O pentru a ieși din hartă și pentru a lovi regele imediat după dispariția hărții. Dacă faceți acest lucru în mod corect, atunci când veți obține regele Chim Chim, veți dobândi imediat toți cei trei din regii necesari și veți termina misiunea. Poti face mai usor sa faci glitch-ul apasand X imediat dupa O, dar in acest caz poti sa aduci casuta text a misiunii. Apăsați pe O pentru ao șterge înainte de a vă întoarce în oraș sau veți fi forțat să resetați jocul.

Unlockables

Tabby și Natsume

Natsume :: Ucideți toate PK-urile haotice și Uită-te la BBS. Apoi mergeți în orice zonă și ar trebui să fie într-o zonă de luptă
Tabby :: Ieșiți la etajul 50 în pădurea durerii

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).