MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru Hacker Evolution

Hacker Evolution

Jucați rolul unui fost agent de informații, specializat în securitatea calculatorului. Când un lanț de evenimente se declanșează în întreaga lume, lăsând serviciul critic dezactivat, vă asumați rolul de hacker pentru a afla ce sa întâmplat și a încerca să-l oprească.      Atunci când o piață de valori, o bancă centrală, conexiunea prin satelit prin satelit și fibra optică transoceanică creează o legătură accidentală, știi că acesta este mai mult decât un eveniment simplu. Ceva mare este în spatele tuturor acestor lucruri și trebuie să dai seama ce este.      Voi hackați în calculatoare, căutați exploatări și informații, furați bani pentru a cumpăra upgrade-uri hardware în încercarea de a pune împreună toate piesele unui puzzle mare.      Setat într-un mediu virtual de operare, jocul este împachetat cu toate caracteristicile necesare pentru a aduce sentimentul și experiența hackerilor pentru fiecare gamer.      Conceptul din spatele Hacker Evolution este de a crea un joc care provoacă inteligența, atenția și concentrarea gamerilor, creând un joc minunat captivant. Rezolva puzzle-uri, examinează codul și biții de informații, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Coduri

Cheat Codes
Puneți acest lucru în linia de comandă regulată a jocului. O altă modalitate este de a puch "x" și de a atinge fila pentru a îndeplini codul.

obține $ 10000 :: xmoney
arată toate gazdele în nivel pentru a conecta :: xshowhosts
skip nivelul curent :: xskiplevel

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).