MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru EA Strategy Collection

EA Strategy Collection este un joc Diverse, dezvoltat și publicat de Electronic Arts, care a fost lansat în 2006.

Glitches

Ușor ucide
Folosiți-vă miracolul de incendiu pentru a pune foc unui copac, și apoi ridicați-o. Dacă îl țineți apoi peste trupele inamice, sănătatea se va epuiza și în cele din urmă echipa va muri. Acest lucru funcționează chiar și în orașul principal al inamicului.

Ouă de Paști

Norvegiană mini-joc
Pe cel de-al patrulea pământ, lângă orașul pe care l-ați început, există o cale care coboară. Există un bărbat într-o peșteră aici. Aruncați-l cât de departe puteți. Cu cât îl aruncați mai mult, cu atât mai multe triburi veți obține. Stabiliți noi înregistrări pentru a obține mai multă tribut de fiecare dată. Aceasta nu este o căutare și nu apare nicăieri.

Secretele

Afford anything
Acest lucru poate fi un truc complicat, dar minunat, pe care nu-l va cunoaște toată lumea. Acest lucru nu va funcționa asupra jocurilor salvate anterior.

Du-te la directorul unde ați instalat Black & amp; White 2 și găsiți fișierul "GameBalanceArtefact.txt" în directorul \ data \ Balance \

copiați fișierul într-o locație sigură - este posibil să aveți nevoie mai târziu. după ce ați făcut acest lucru, deschideți fișierul stocat în directorul enumerat mai sus. Veți vedea valorile pentru tot în meniul tribut. Căutați ceva similar cu acest lucru:

ARTEFACT_EPIC_WONDER_NUMBER_VOLCANO 100000 nu luați în considerare celelalte numere. schimbați valoarea direct în dreptul oricărui artefact și veți schimba costul de tribut în joc. Nu o schimbați sub 1000 deoarece nu funcționează corect. Puteți face acest lucru cu fiecare, dar asigurați-vă că pentru a schimba costul total de la sfârșitul fișierului la ceea ce a anunțurilor acum până la ..

Unlockables

Battle Onoruri
Cum să câștiga următoarele premii Skirmish

Air Wing Honor :: Construiește 20+ de aeronave într-o misiune solo sau multiplayer :: Apocalypse Honor :: Construiește fiecare dintre Super Arme :: Onoare Battle Tank :: Construieste 50 + Tancuri într-o misiune solo sau multiplayer
Blitz Honor :: Înfrângerea unui inamic în mai puțin de 10, 5 sau 3 minute.
China Campaign Honor :: Modul complet al campaniei chineze
Endurance Honor :: Completați toate Skirmish maps
GLA Campaign Honor :: Modul complet al Campaniei GLA :: Streak Honor :: Câștigă 3, 10 sau 30 de meciuri la rând. > Secretele

Joacă Fair Play Multiplayer Onoruri Pentru a obține onoruri pentru multiplayeri pentru Fair Play, trebuie să fi câștigat, pierdut, predat sau să ieșiți folosind canale normale de joc la o rată de 90% pentru cel puțin 10 jocuri totale .

Unlockables

Bătălia onoruri (Offline)

Air Force Honor :: Construiți 20+ aeronave împotriva un procesor

Apocalypse Honor :: Construiește tunul de particule, rachete nucleare și furtună Scud

Battle Tank Honor :: Construiește tancuri de 50+ împotriva unui jucător CPU. :: Blitz Honor :: Câștigă un meci în mai puțin de 5 sau 10 minute.
Honor Campanie de Provocare :: Finalizați Campania Generale Challenge. Campanie completă privind câștigarea ușoară, medie sau greu de câștigat de bronz, argint sau aur.
China Campaign Honor :: Finalizați campania China. Campanie completă pe un joc ușor, mediu sau greu de câștigat în bronz, argint sau aur.
China Loyalty Honor :: Joacă 20+ jocuri la rând ca China
Domination Honor :: Win 100, 500, 1000 sau 10000 de meciuri totale

Endurance Honor :: Completați toate hărțile de luptă împotriva procesoarelor Ușor, Mediu sau Hard pentru a câștiga Bronz, Argint sau Aur.
GLA Campaign Honor :: Finalizați Campania GLA. Campanie completă pe un joc ușor, mediu sau greu de câștigat Bronz, Argintiu sau Aur.
GLA Loyalty Honor :: Joacă 20 + jocuri la rând ca GLA
Streak Honor :: Win 3, 10, 25, 100 , 500 sau 1000 de victorii consecutive.
Ultimate Honor :: Completați vreodată harta Skirmish împotriva numărului maxim de inamici pe dificultate dificilă

Campania SUA :: Completați Campania SUA. Campanie completă pe un joc ușor, mediu sau greu de câștigat de bronz, argint sau aur.
USA Loyalty Honor :: Joacă 20+ jocuri la rând ca SUA

Secretele

Easy Medals
Pentru a câștiga medalii ușoare, faceți următoarele. Accesați Documente / Comandă & amp; Conquer Generals: Zero Hour Data / Skirmish Stats.ini Odată ce puteți scrie lucruri precum: BestWinStreak = 10000 WinStreak = 10000 Câștigă = 10000 USACampaign_0 = 1 GLACampaign_0 = 1 ChallengeCampaign1_0 = 1 ChallengeCampaign2_0 = 1 ChallengeCampaign3_0 = 1 ChallengeCampaign4_0 = 1 ChallengeCampaign5_0 = 1 ChallengeCampaign6_0 = 1 ChallengeCampaign7_0 = 1 ChallengeCampaign8_0 = 1 ChallengeCampaign9_0 = 1 LoyalGames = 10000   Teze vă va oferi câștigurile, campania câștigătoare Streak, campania SUA, campania GLA, campania Challange și onoarea online de demonstrație (10.000 de victorii online)

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).