MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru Cabela's African Safari

Jucătorii descoperă o sălbăticie înfricoșătoare a Africii în timp ce vânează o mare varietate de mare africană în căutarea provocării finale de vânătoare - temerile Big Five - leoparzi, lei, elefanți, rinoceri și bivol Cape. În Safari african al lui Cabela, jucătorii aleg săgeți safari de 7, 10 sau 14 de zile, inclusiv safari deschise, urmărirea jocurilor, misiuni de pescuit și deplasări de efective. Jocul cuprinde peste 30 de specii exotice de animale, inclusiv sable, kudu, gemsbok, eland, waterbuck, impala și multe altele, precum și toate păsările de apă africane noi și vânătoarea de păsări montane. Safari african de la Safari are, de asemenea, un nivel unic de tip Big Five Trophy, în care jucătorii pot experimenta cele mai periculoase animale din lume la cel mai înfricoșător. Vânătorii au, de asemenea, acces la un arsenal de arme de foc autentice, inclusiv arme de mare calibru, care vor trebui să aducă în jos rinocerii de încărcare și elefantii thundering. În plus, toate comenzile și caracteristicile de fotografiere, inclusiv modul Adrenaline, Hunter Sense și Shot Cam, permit jucătorilor să își perfecționeze prada cu o mai mare acuratețe și ușurință.

Unlockable > Acumulați numărul indicat de Puncte de vânătoare în modul Safari africani pentru a debloca arma corespunzătoare:

.243 Custom Rifle :: 32,000 Puncte
.300 Custom Rifle :: 19,000 Puncte
.410 Peste Under Shotgun personalizat :: 15.000 de puncte
.417 Custom Rifle :: 40.000 de puncte
.44 Handgun personalizat :: 5.000 de puncte
.505 Custom Rifle :: 25.000 Puncte
12 Gun Custom Broo :: 12.000 Puncte

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).