MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru 4x4 Evolution 1

4x4 Evolution 1 coduri de cheat:
În timpul jocului, apăsați [Enter] + [Shift] + [Alt] + [E], apoi introduceți oricare dintre codurile de mai jos:
- Big Truck 99x99 - Fără joc peste bani
Hidden money: La nivelul Drumului Fermelor, du-te sub trenul de tren în mijlocul iazului pentru a găsi 1500 $. Notă: aceasta funcționează doar o singură dată.
Pe traseul zonei cu restricție, mergeți drept când treceți prin poarta 5. După o mică conducere veți ajunge la un cuier de aeronave cu un jet interior. În colțul cuierului este un piept de numerar.
Pe pista Laguna Del Ray, în partea dreaptă este o insulă mică, chiar în larg. Pe partea de sus insula este un piept de numerar.
Între poarta 6 și 7 pe piesa de aur negru este o zonă împrejmuită care conține o altă cutie de bani. Există un camion de țiței lângă el.
Când porniți pe pista Treasure Bay, mergeți la barca cu bara de transport pe dreapta și conduceți-vă pe partea de apă. Puteți găsi un piept în coca laterală, cu 666 dolari.
Pe pista de autocamionare 101, mergeți la autostrada "ascunsă" și conduceți alături de partea dreaptă a drumului. Veți găsi în cele din urmă un piept de numerar.
Edit Cash: În primul rând intrați în joc și jucați un pic pentru a câștiga un pic de bani în plus, cel puțin 10.000 dolari sau cam asa ceva. Acum vinde-ți camionul. Ar trebui să aveți undeva aproape de 40.000,00 dolari.

Uitați-vă în directorul dvs. pentru următorul fișier: C: \ programs \ Terminal Reality \ 4x4 Evolution \ system \ metal.ini
.. deschideți fișierul (metal.ini) listate în folderul de accesorii din Windows. Acum salvați fișierul într-un director temporar sau pe desktop. Du-te înapoi în joc și cumpăra un vehicul și unele dintre piesele pe care le doriți. Când numerarul este scăzut, procedați astfel:
Ieșiți din joc și reveniți în dosarul temporar și deschideți fișierul numit metal.ini și căutați o linie care spune: Cash = (urmată de o serie de numere și litere ) - Cred că șirul este specific profilului dvs. de jucător. Selectați linia și copiați-o. (acum este important să selectați doar linia care spune Cash = (și șirul de caractere care urmează semnalului egal) nu întregul fișier). Acum, deschideți fișierul metal.ini în: C: \ programs \ Terminal Reality \ 4x4 Evolution \ system \ metal.ini și căutați o linie care spune: Cash = (urmată de o serie de numere și litere)
Selectați acea linie și lipiți linia pe care ați copiat-o din fișierul anterior.
Acum salvați fișierul și închideți notepad-ul. Du-te înapoi în joc și cum ar fi magia te-ai căpătat din nou portofelul. Dacă doriți mai mulți bani, cum ar fi să spun suficient pentru a cumpăra unul din camioanele de curse, vândă-ți camionul din nou și repetați toți pașii de mai sus. Amintiți-vă de fiecare dată când salvați curentul:
C: \ programs \ Terminal Reality \ 4x4 Evolution \ system \ metal.ini
... creșterea valorii de numerar pe care o aveți. Puteți doar să păstrați dublarea cuantumului de bani pe care îl aveți achiziționând mai multe camioane, adăugând o linie nouă și apoi vânzând camioanele pe care le-ați cumpărat. Salvați acel fișier curent în dosarul dvs. temporar și apoi cumpărați mai multe camioane și piese și pe și pe și până când aveți suma de bani pe care doriți.

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).