MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru 3D Ultra Radio Control Racers

Pentru a utiliza aceste cheaturi, introduceți-le în timpul cursei. Este mai bine să le introduceți în timpul pauzei (apăsând P). Dar, după introducerea fiecare cod, trebuie să se întoarcă la joc și a pus din nou o pauză (a pus o pauză, dacă doriți să introducă altceva). Codurile ar trebui să fie introduse destul de repede, în caz contrar, jocul nu le va rezolva. Totuși, există un moment potrivit pentru introducerea codurilor: după descărcare. Chiar înainte ca comentatorul să spună: "Du-te!"
pici Acțiune BOUNCY
- mașini și barele de protecție sunt foarte elastice STICKY
- îmbunătățește aderența la sol c pentru toate mașinile (funcționează bine cu MOON ieftin) alunecos - slăbește prindere la sol, să mănânce ca TURBO gheață
- dublu viteza mașinii dumneavoastră (funcționează bine cu GRELE ieftin) WAR
- rachete fără sfârșit pentru toate (de tip fantomă Bonus într-adevăr nevoie pentru a juca în mod normal, în această modificare) GHOST
- toate mașinile sunt „drum“ (nu se ciocnesc ) HITME
- calculator condus incep sa se comporte agresiv față de tine MOON
- reduce gravitatea HEAVY
- în creștere bufeuri de gravitație extra $ 200: Cine este player-ul „i ieftin“, în continuare în îmbunătățirea meniu, tipul de bani.

Jocuri asemănătoare:

Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).