MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru 1503 A.D. - The New World

Întoarceți-vă în zorii unei Lumi Noi într-o saga intensă de aventură și descoperire. Veți începe călătoria dvs., navigând într-o lume nouă în anticiparea căutării bogăției și a puterii și stabilirea unei noi națiuni și a unui imperiu. Pe parcurs, veți interacționa cu nouă culturi diferite, inclusiv cu africanii, aztecii și americanii nativi, și veți comerț cu bunuri și servicii pentru a satisface nevoile oamenilor. Combaterea are loc atât pe uscat, cât și pe mare, unde flota dvs. de nave comerciale trebuie să se apere împotriva piraților hotărâți să-și preia bunurile. Creați un fișier de rezervă înainte de a face.

Localizați fișierul bgruppen.dat în litera de unitate: \ 1503 ad \ date \ directory. Folosiți un program de text pentru al deschide și căutați următoarele linii: Id: ALKOHOL BauFirst: INFRA_STUFE_1C Preț: 900 Bonus: 5, STEPPE | PRAERIE | DSCHUNGEL PreisLevel: 0,5,10

Schimbă prețurile în funcție de cât de mult vrei și oamenii vor plăti atât de mult pentru fiecare articol

Jocuri asemănătoare:

Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).