MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru Zapitalism

Zapitalism cheat codes:
Quagmire Cheat În timp ce în meniul Quagmire Insurance, puteți apăsa Ctrl-Q. Aceasta va genera aleator un nou preț. Vă recomandăm să utilizați această cheat dacă prețul inițial de asigurare este ridicat. În acest caz, există o mare probabilitate că veți salva niște grămezi. Cu toate acestea, în cazul în care prețul de asigurare este deja scăzut, nu vă recomandăm să utilizați acest cheat cheat. Este posibil ca dvs. să vă răsturnați.
Travelers Cheat În timp ce intrați în meniul Opțiuni de călătorie, puteți apăsa pe Ctrl-T pentru a genera aleator o nouă selecție a timpilor de călătorie și a costurilor. Acest lucru vă poate permite să călătoriți într-o locație mai bună la un preț mai mic. Cu toate acestea, este un joc de noroc deoarece prin apăsarea tastei Ctrl-T se angajează într-o călătorie și dacă nu vă plac noile ore de călătorie și costuri, sunteți blocat. , puteți apăsa Ctrl-C. Acest lucru va genera aleator un cost de construcție nou. Vă recomandăm să utilizați acest ieftin dacă costul inițial al construcției este ridicat. În acest caz, există o mare probabilitate că veți salva niște grămezi. Cu toate acestea, în cazul în care costul de construcție este deja scăzut, nu vă recomandăm să utilizați acest cheat cheat. S-ar putea să te întoarcă la tine.
The Cheat Royal În timp ce intrați în meniul Royal Wholesaler, puteți apăsa Ctrl-B pentru a cumpăra un produs aleatoriu. Ar trebui să utilizați doar acest cheat dacă nu este nimic altceva de cumpărat și doriți să încercați norocul dvs. la achiziționarea unui produs complet aleator. Uneori, acest lucru se va plăti și de alte ori veți rămâne blocat cu bunuri fără valoare.
Cheat mode: Introduceți unul din următoarele coduri la meniul indicat pentru a activa funcția de cheat corespunzătoare. > Cod Preț aleatoriu de asigurare
Quagmire Asigurări
- [Ctrl] + [Q] Ora de călătorie nouă, costuri Opțiuni de călătorie
- [Ctrl] + [T] C] Cumparare produs aleatoriu
Angrosist Royal
- [Ctrl] + [B]

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).