MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru X-Files: The Game

Seattle, Washington:. Agenți Mulder și Scully se apropie de depozit lângă malul mării din Seattle. Fără dificultate, Mulder deschide ușa și intră. Fox găsește pe podea o pulbere de neînțeles (sau este un pământ simplu?). Apoi, ușa se deschise și un depozit în depozit, tir, trage în trei persoane de la Agenția Națională de Securitate (ANS). Scully a fost rănit în umăr, Mulder abia reușește să o apuca și de a scăpa de foc în spatele cutiilor. Dintr-o data, depozitul se aprinde un flash de lumină strălucitoare, oameni țipând, iar apoi totul este liniștit din nou: Mulder sare din casetele arată în direcția în care au fost împușcați la, cu ochii în surpriză peeping ceva și el coboară arma. "Materialele Secretului"

David Duchovny și Gillian Anderson. Creatorul Chris Carter. Adevărul este undeva acolo: Deci, sunteți agent FBI, Craig Willmore. Vii la biroul tău, biroul districtului FBI, în Seattle. Din biroul vostru vine partenerul tău, Agent Cook, să te salut. El îți spune că au venit niște cadre mari de la Washington. Răspundeți-i ar trebui să fie mai probabil într-o formă veselă sau timidă. Nu vă sfătuiesc să fiți indiferenți, deoarece vă pot bloca relația pentru o vreme. Partenerul a plecat, acum mergi la biroul tău. Uită-te la pereți. Fii atent la bord, în cazul în care o bucată de hârtie agățat cu mâna pictate de imprimare fiica ta Elisabeta. Uită-te în colțul din stânga sus al tabloului. Amintiți-vă cum este scris cuvântul Shiloh. Ieși din sertar în masă o pistol, cătușe și insigna FBI. Telefonul va suna.

Ridicați telefonul. Da, șeful, Armistead Shanks, vrea să te vadă în biroul lui. Păi, ieși din birou, du-te la capătul coridorului, unde este camera lui Mark Cook. Poți vorbi cu el despre cine a venit din capitală. Se pare că nu este altul decât directorul adjunct Skinner. Deci, așa: Cabinetul Shanks se află vizavi de cabinetul lui Cook, dar totuși trebuie să se întoarcă la stânga. Intră și stai jos. Vorbește cu Skinner despre tot. agenții lui Fox Mulder și Dana Scully au dispărut, iar el te vrea să le găsesc în condiții de siguranță și de sunet. Vorbește cu Shanks. El vă va spune că trebuie să înmânați anchetele lui Mark. Du-te la birou, ia de la masa de hârtie (câteodată o scrisoare de la părinți apare pe masă, o puteți citi), jucați cu bandă adezivă, uitați-vă la ceașcă. Mergeți la biroul partenerului, discutați cu el despre tot și dați-i hârtiile. La ieșirea din biroul pe care se va întâlni Skinner, el va fi de așteptare pentru tine în mașină, așa că te-ai dus la Everett, motel unde agentii oprit. Acum du-te în sala de ședințe, deschideți sertarul la intrare, cu inscripția "numai pentru agenți" și ieșiți de acolo toate articolele (lanternă, ochelari de vedere de noapte, binocluri, aparat de fotografiat digital, pachet dovadă, cheie master). Luați-vă mini-computer (Newton Message Pad), verificați poșta (e-mail), ștergeți mesajele dacă doriți.

Du-te la Everett. Deci, tu și Skinner veniți la Hanul Komiti. Înainte de a vorbi cu proprietarul motelului, faceți stânga. Veți vedea o fetiță cu mama ei. Vorbește cu mama ta, vorbește cu fata. O scenă minunată, nu-i așa? Ei bine, până acum. Arătați proprietarului insignei motelului, altfel nu va dori să vorbească cu dvs. Întreabă-i orice întrebări, cere-i să te ducă în camerele lui Mulder și Scully. Acum sunteți în camera lui Mulder. Uite, ce mizerie! Fisticul este împrăștiat, documentele sunt împrăștiate pe pat, sucul de portocale este beat. Uită-te la rapoartele de pe pat. Acordați o atenție deosebită prospectului atașat. Uită-te la ziarul de pe noptiera. Du-te în camera lui Scully și întoarce-te. Luați laptop-ul Scully. Încearcă să lucrezi cu el. Întoarce-te în camera lui Mulder și privește la noptiera cu telefonul. Luați cartea, uitați-vă prin ea. Întoarce-te. Vorbește cu Skinner. Nici una din parolele lui nu se potrivea cu laptopul lui Scully. Invitați-l să privească lista cu apelurile trimise. El va fi de acord cu tine. Du-te înapoi la proprietarul motelului și întrebați-i toate întrebările. Dă-i cartea lui Mulder. Acordați atenție pictogramei telefonului din colțul din stânga sus. Faceți clic pe pictograma (sau trageți-o în fața concierge-ului). Va da o factură pentru serviciile de telefonie pentru Mulder și Scully. Sunați la telefon la Washington, chiar înainte ca codul Washington să intre în unitate. Asta a sunat-o pe Scully!

Telefon în Seattle aminteste sau scrie. Veniți la birou. Stați la calculator. Introduceți-vă numele (Craig Willmore) și parola (lupta preferată în războiul civil este Shiloh). Conectați-vă la motorul de căutare. Introduceți telefonul pe care îl chemară Scully și Mulder în Seattle. Da, da, același depozit. Joacă din nou cu banda adezivă. Lasă biroul. Du-te la depozit. Hack blocarea de pe poarta cu un picklock și intra în depozit. Uită-te în jurul sala. Destul de gol. Găsiți casetele, examinați-le. Trebuie să le deschidem, și pentru asta trebuie să găsim resturi. Nimic, vom găsi. Acum, întoarceți-vă la peretele opus de poartă. Deplasați-vă câțiva pași: În general, găsiți stâlpul în care a fost blocat glonțul. Uită-te îndeaproape la ea. Luați setul de evidență și acționați pe gloanțe. Acum privi în jos. Pată de sânge! Influențează-l pe un pachet de dovezi (mai departe PD). Skinner era deja speriat. Acum găsiți o țigară. Este undeva la dreapta ta, în adâncurile sălii. S-au găsit? Ce marca? "Morley" bineînțeles! Acum du-te în camera unde se află Skinner. Găsiți scara de lângă cutie și hârtii împrăștiate. Porniți lanterna și mergeți înainte.
Intrați în cameră cu tot felul de gunoi. Găsiți în cutia întunecată un cui. Luați-o și coborați din nou. Găsiți din nou aceste casete și acționați pe ele cu o rangă. Strângeți pulberea în PD. Du-te înapoi la Skinner și discutați cu el despre tot, inclusiv despre elementele colectate. Ieșiți din depozit și mergeți la apă. Du-te jos, până unde pescarul, al cărui nume este James Wong, se ancoră. Arată-i insigna și vorbește cu el despre tot. Acum du-te înapoi în mașină. Skinner a observat că ai fost urmărit. Încercați să vă apropiați de mașina neagră. Desigur, a plecat repede. Încercați să aveți timp să faceți o fotografie a numărului ei, deși acest lucru nu este necesar. Du-te la laboratorul criminalistic. Vorbește cu John despre tot. Dă-i lucrurile găsite în depozit. Amintiți-vă de calibrul glonțului. Sângele va trebui să fie dat pentru analiză la Washington. Și pulberea din cutii era plină. Aveți vreo presupunere? Acum du-te la birou. Du-te în sala de ședințe. Vorbește cu Skinner. De îndată ce vorbiți despre toate problemele cu el, Shanks va veni și îl va suna pe Skinner la telefon. Skinner trebuie să meargă la Washington. Până acum, Skinny!
Și te duci la birou și stai la masă. Mark va veni. Prefer să-l bat pe el și să nu-i dai un laptop. Puneți laptopul în dulapul de lângă biroul din Shanks. Sunați departamentul de infracțiuni de calculator, dar acum există o reparație a mesageriei vocale, astfel încât până când laptopul nu poate fi hacked. Utilizați Shanks în viitor ca asistent. Vorbește cu el. El vă va arăta notele și vă va spune dacă ați uitat ceva. Du-te la depozit. Era deja noapte. O mașină se apropie de depozit. Era cea care te urmărea? Așteptați până când oamenii scoate cutia din mașină și închid ușa depozitului. Ieșiți din ascuns. Se îndreaptă spre a doua intrare în depozit, de la dig. Hack în blocare și intrați. Nu porniți lanterna. Găsiți pasajul înainte, virați la stânga și mergeți la sala principală. Uita-te la oameni și nu face zgomot (nu se aprinde o lanternă, nu primiți o arma, nu face fotografii, etc). Așteaptă să plece. Uită-te la trapa din podea. Ceva pe care l - au scos de acolo:. Du-te înapoi la mașina ta. Du-te acasă să dormi. Dimineața:. Du-te la depozit. Cineva a fost ucis. Arătați polițistului insigna lui și intrați. Uită-te la cadavru. Poor Wong. Uită-te la țigara de lângă el. Wong nu a fumat, "acesta va fi cancer," vă amintiți? Aceasta este țigara unei alte persoane:. Și ce brand de țigară? Din nou, "Morley"; Ei bine, există presupuneri? - Se pare că chinezii au fost uciși din cauza ta: este păcat. Vorbiți cu detectivii. Îți vor spune să vorbești cu detectivul Astadorian. Da, da, eo fată? Vorbește cu Mary. Doar nu începe o conversație cu ceea ce ai spus ieri sau vei fi primul suspect. Mai bine spuneți că investigați dispariția agenților FBI. Du-te la nava lui Wong, cu numele "Agrippa". Uită-te la cutii În spate. Du-te în cabină. Uită-te la toate și, cel mai important, găsiți dulapul din dreapta. Deschide-i, ia pastilele. Întoarce-te și uita-te la salopeta galbenă. Ieșiți din cabină. Vorbește cu astadorienii despre tot ce au găsit și nu numai. Dă-te jos din barcă. Corpul este dus la morgă. Apoi uite și acolo J. Va veni prințul de port. Interoghează-l. La început m-am gândit că a ucis-o pe Wong. Dar nu este așa. El vă va spune despre "gândacul" (denumirea navei). Du-te acolo. Se pare că nava a fost pe foc, dar într-un fel neobișnuit. Veți afla despre acest lucru din prima conversație de pe chei. Uită-te. Uită-te la umbrele de pe al doilea pachet. Urcați pe navă. Este destul de ușor să te pierzi acolo. Introduceți ușa din dreapta. Du-te în camera mașinilor

Găsește coridorul galben lung cu arcuri. Du-te adânc și deschide sertarul. Luați mingea. Lăsați acolo, găsiți casetele pe drum și priviți semnele lipite pe ele. Urcați pe a doua punte. Uită-te la umbrele albe ale oamenilor de pe perete, pe care ai văzut-o de pe dig. Du-te în cameră și ia un jurnal și salarizare. Totul în limba rusă, apropo. Urcați în timonerie, găsiți-o pe Mary și vedeți la ce lucrează. Amprentele și lăsate pe partea de sus a altcuiva. Poate Mulder? Asigurați-vă că vorbești cu Asta despre tot. Dă-i textele rusești pentru traducere. Arată-i mingea. Sunt foarte amuzat de acest episod. Arătați-i umbrele de pe perete. Asta spune că astfel de umbre erau în Hiroșima, după explozie. Arată foarte ciudat. Unde a izbucnit explozia de pe marginea punții? Du-te înapoi la timonerie. Poliția vin și vă spun că trupul lui Wong la morgă. Sunați-l pe John Ames. Vă rugăm să mergeți în rezultatele de laborator medico-legale și de a reveni la & quot; Gândac & quot; lucruri. Apoi mergeți la biroul FBI. Veți vedea Cook culcat pe podea. Scoateți-l pe obraji, așa că se trezește. El este aici, apoi încredere în oameni:. Du-te la biroul dvs.

Telefonul va suna. Ridicați receptorul. Ai un telefon de la Washington laboratorii.Krov găsit într-un depozit - sângele Scully. Fiți atenți, cu ce suferință ți-a spus acest asistent de laborator. După terminarea conversației, Cook se va întoarce la tine și va spune ceva despre Wong. Dar cum știe el despre el, nu i-am spus nimic. Întreabă-l despre asta. Își va aduce aminte că Skinner ia spus. Suspicios:. Este timpul să mergeți la morgă J. Discutați cu medicul dumneavoastră. Se pare că Wong a avut cancer. Pentru a elimina durerea teribilă, el a băut pilulele. Și pare să aibă cancer de expunere la radiații. Uită-te la masă cu organele tăiate. Găsiți gloanțele și luați-le pentru tine. Cereți să examinați corpurile morților pe "Ghepard". Această scena îmi place cel mai mult. Corpurile au dispărut. Cineva a curățat foarte atent. Uită-te la laboratorul criminalistic și dă-i lui Amy un glonț. Vorbește cu el, a terminat să analizeze amprentele degetele de pe "gândacul" Acum du-te în apartamentul tău. Stați la calculator și verificați e-mailul. Ioan ți-a trimis amprentele digitale. Verificați cine sunt. Da, e vechiul Mark Cook! Acest lucru te face sa te gandesti:. Ieșire. Va fi o lovitură la ușă. Lasă-l pe Mark să vrea să vorbească cu tine. Nu-i sfătuiesc să-i spun întregul adevăr, e mai bine să-l minți sau să-i spui ce vrea să audă. Întreabă-l despre amprentele digitale. Ah, el a decis să exploreze el însuși "Gândacul". Ce ghinion, ceva vag crezut. Du-te la depozit. La poarta va exista un camion. Fiți atenți la ceea ce este scris pe corpul lui (Gordon's Hauling). Urcați în cabină și priviți spre dreapta. Deschideți "cutia cu torțe". Luați hârtia în cruce cu inscripția "Road Road 1121 și 82434". Un camion va apărea în spatele camionului. Ieșiți repede din a doua ușă și ascundeți-vă în tufișuri. De îndată ce vehiculul a plecat, du-te la mașină și conduce acasă. Du-te în pat, vei fi trezit de un bătut la ușă. Cine este atât de devreme? Mary. Vorbește cu ea. Ea a scos o bandă video de la benzinărie. Uitați-vă de câteva ori. Mașina sa oprit la benzinărie și a ieșit un bărbat. Dintr-o dată, jeepul sa ridicat. Un tip scapă din el, mai târziu identificat ca un șofer de camion de către Hauling al lui Gordon. Blițul de lumină și "zăpada" pe ecran. Toate electronicele de la stație au refuzat. Ceva anormal:. Obțineți două faxuri. Și le dau astadorienilor. Vorbeste din nou cu ea. Apoi du-te la morgă. Acolo, vorbiți despre toate pictogramele din colțul din stânga. Examinați corpul. Totul este ars, dar nu din flacără. Se întâmplă lucruri ciudate. Se îndreaptă spre Sharno, într-un loc numit "Gordon Transportation". Vorbește cu astorianul. Fiți atenți la camion în apropierea casei. Familiar, nu? Du-te în casă. Se pare că e liniște. Du-te la ușă. Du-te direct în camera unde sunt împrăștiate hârtiile. Uită-te la ei mai aproape. Veți fi aruncat de un șofer de camion. Ce sa întâmplat cu ochii lui? Ca și petrolul de-a lungul secolelor (hmmm, ceva familiar).

El te va lovi cu greu, îl vei găsi pe Mary și o aruncă peste masă. Nu e tot. Se pare că ești încuiat în această cameră. Astadorianul se ridică, deschide cutia și este o bombă. Aveți treizeci de secunde. Găsiți o lopată lângă fereastră (puteți lua cleștele). Întoarceți-vă la frigider și priviți în jos. Scoateți trapa cu o lopată. V-ați despărțit. Poți să explodezi, atunci vei vedea cum Fumătorul aprinde o țigară pe fundalul unei case arse. La poartă veți avea o discuție cu Maria. Încercați să o sărutați. După o aventură de noapte, puteți să vă odihniți. În dimineața următoare, du-te la birou. Găsiți Mark în sala de ședințe. El colectează "ia" Smolnikov, proprietarul depozitului. Spuneți mai întâi că trebuie să-l urmați. Pe PDA există un nou loc - depozitul lui Smolnikov. Întrebați-l pe Cook să te acopere și tu, fără ezitare, intri în depozit. Trei tipi vor sari din cauza casetele din stânga și din dreapta și una în mijloc. Trageți-i. Acum poți merge mai departe. În partea dreaptă, găsiți încă un salariu, la fel ca la "Cockroach", doar mult mai mult. Mergeți la etajul al doilea. Întoarceți imediat spre dreapta. Va fi un alt tip cu o armă. "Coase" și el. Va cădea la primul etaj. Acordați atenție pasajului înfundat cu plăci. În spatele lor va părea un alt tip. Acum du-te și găsiți arma. Ia-o. Uită-te la cutiile și în special pe semnele de pe ele. Du-te pe scara spirală. Găsiți Smolnikov. Cook va veni în fugă. Vorbește cu ei despre tot. Acum du-te la laborator. Trezește-te pe John. Era obosit și se culca să doarmă? Realizați un test balistic al pistolului găsit și conduceți înapoi la depozit. Vorbeste cu toata lumea despre arma. Mark a arestat Smolnikov. John Amis va apela la laborator. Se pare că "gândacul" este cu adevărat radioactiv. Ioan te va scuza, pentru că tu i-ai adus această minge radioactivă. De asta a dormit. Îmi cer scuze și merg la apartament. Mary rupe prin ușă. Lasă-o să intre. Ea nu înțelege nimic și este supărată pe tine pentru că te-ai dus la depozit. Vorbește cu ea, dar Mark a trebuit să o apeleze! - Se pare că a încercat să ne spună:. Ascultați robotul telefonic. X vrea să te întâlnească la Sand Point 4. Verifică poșta. Este inutil să cauți amprente, pentru că aceste informații sunt secrete și inaccesibile. Du-te în pat. În dimineața următoare, du-te la o întâlnire cu X. Găsește-l în hangar, în cea mai apropiată cameră din dreapta. Vorbește cu el. Dă-i un cuvânt și-l asculți cu atenție, altfel te va ucide. El vă va da un ac pentru cei infectați și vă va spune unde este Scully. Imediat ce dispare, apare Astradorianul. Vorbește cu ea și du-te la spital la Scully. În spital veți fi întâlnit de o asistentă medicală. Arătați-i insigna, spuneți că sunteți de la Skinner. Dacă faceți o greșeală, veți fi prinși și concediați de la locul de muncă. Acum întreabă cum simte Scully. Ei bine, văd că nu puteți aștepta să o vedeți. Du-te la sală. Scully e destul de isterică, așa că nu face pași lungi în a vorbi cu ea. Spune-i despre tine și, cel mai important, arată-i acul. Vorbește cu ea, ea îți va spune cum era totul.

Spune-i la revedere, ea va fi curând eliberată. Acum vă aflați pe punctul de schimb al mașinilor dezafectate. Mergeți între mașini până la capăt, până când aveți un pol de telegraf în fața dvs. Urcați pe ea și priviți în jur. Luați binoclul și priviți numărul de pe acoperișul unuia dintre vagoane (82434!). Ține minte calea spre el. Du-te și vorbește cu Mary. Mergeți puțin înainte, până când există o deschidere între autoturismele din dreapta. Treceți prin ea și faceți dreapta. Găsiți mașina arsă ј82434.T Du-te înăuntru, vezi totul. Du-te înapoi la mașină. Opriți mașina de șlefuit. Vorbește cu el. El vă poate oferi materiale utile, dar mai întâi trebuie să vă jucați cu el în joc, ghiciți ce vă va da. Aceasta este o casetă video. Pentru aceasta, el cere 10 dolari. Ei bine, nu pare nimic în buzunare, dar Mary Astadorian are o geantă foarte elegantă:

Du-te la birou. Introduceți-o pe Maria la Mark. Pentru prima dată le văd pe toate împreună. Introduceți caseta video în magnetofon și urmăriți înregistrarea. Activați căutarea după fotografia chirurgului. Acesta este Dr. Roche. Uită-te la dosar. Cineva vrea să organizeze o videoconferință cu tine. Conectează-te. Frohike? Langley? Byers? Vorbește cu ei, vă vor da coordonatele bazei secrete din Alaska. Conversație foarte cool. Obțineți un fax și verificați e-mailul de pe PDA. Rulați fișierul în atașament. Noi coordonate vor apărea pe hartă. Maria nu va merge cu tine. Ce păcat:. Deci, avem un drum spre Alaska. Sunteți la casa lui Dr. Roche. Urmați tipul care iese din casă. Du-te în casă. Urcați la etajul al doilea. Există un cadavru. Poți vorbi cu el, dar asta, desigur, este inutil. Fiți atenți la scheletul jucăriei agățat de tavan. Stai la el. O trapă se deschide în tavan. Urcă-te. Și aici este, Mulder, legat de mână și de picior, culcat pe podea. Lasă-l, el va sta pe podea într-o poziție interesantă. Vorbește cu el. - Sună-l pe Scully. Lăsați-o să vorbească cu Mulder. Oamenii din NSA vor veni. Du-te la ei. Îți vor spune să mergi cu ei. Nu recomand:. Le poți împușca în loc, poți să scapi în pădure, dar te vor găsi și mai trebuie să tragi, dacă nu te ascunzi. Acum vine cel mai groaznic și în același timp cel mai interesant loc din joc. Te duci într-o bază secretă. Mai întâi de toate, vorbește cu Scully. Mergeți înainte. Găsiți computerul și uita-te la hartă. Îți amintești de ea. Păstrează o pistol gata. vei fi atacat de gardieni înarmați. Fii atent, ține mai des. Poți vorbi cu Scully într-o cameră cu cutii negre. Găsiți camera de operație. Uită-te la șocul electric. Veți fi atacat de Cook. Trădător! Nu trage deloc. Luați socul electric și loviți-l cu un șoc electric. Găsește-l pe Mulder într-o cameră cu cadavre. Ce sa întâmplat cu ochii lui? El este infectat cu aceste duhuri rele și încearcă să găsească cheia pentru o ușă radioactivă. Nu încerca să vorbești cu el. Spune-i lui Scully să fugă și să te ascundă. Întoarceți-vă spre dreapta și împușcați garda

Găsiți o cameră cu o cameră de izolare a sticlei, mergeți la cealaltă parte a halei. Du-te în cameră cu panouri de control. Scully e frică, aproape că te-a ucis. Vorbește cu ea. Ea crede că Mulder vorbește tot felul de prostii despre organismele străine, dar, totuși, vrea să folosească camera de izolare pentru ao studia comportament. Apăsați butonul mare de pe panoul de comandă. Deschideți ambele uși din camera izolatoare și iditol în cameră cu afișaje în care distribuțiile electrice sunt distribuite în mod constant. Faceți clic pe butonul mare din mijlocul camerei. Du-te înapoi în hol cu ​​camera de izolare. Mergeți în camera următoare (ușa din fața camerei de control). Acolo o veți găsi pe Scully. Vă sfătuiesc să mergeți la stânga, dar în principiu nu contează. Principalul lucru, nu vă gândiți să vă întoarceți - duceți-vă de la Scully speriat. Trage-l pe gardian. Ia cheia de la el. Mulder va veni. Rulați rapid în camera de izolare, altfel vă aflați în pericol de radiații fatale. Fă-l pe Mulder printr-o singură ușă, iar al doilea îl închide și prin urmare îl prinde. Slab! Dar aceasta este singura cale de ieșire. Dar infecția sa mutat la Mark Cook. Te ia pe gât, te târăsc la încuietori. El vrea să facă același lucru pe care Mulder a vrut să-l facă pentru sine! Vă cere să rotiți cheia. Bineînțeles, nu ar trebui să faceți asta. Luați acul și aruncați-l spre Scully, care a venit după noi. O va lipi în Cook. Îmi pare rău pentru partenerul meu, desigur, dar el însuși este vinovat. Așa că, sfârșitul fericit. Se găsesc agenții, Mulder sa recuperat, ai fost recunoscut de Skinner și de alți superiori. Și mai aveți nevoie de un ac. Începutul

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).