MISC A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coduri pentru X-COM: Terror from the Deep

Încercând să profite de un Pământ slăbit, inamicii spațiali ai X-COM schimbă în mod neașteptat strategia și lansează un al doilea front puternic împotriva planetei Pământ.   În adâncurile întunecate ale oceanelor vaste, forțele de dormit lungi sunt trezite de semnalele de reanimare transmise prin tăcerea galactică de către frații și surorile lor interstelare. Încet, dar sigur, se trezește o armată de creaturi extraterestre de hibernare. Combaterea ta se extinde acum la lumile noi ciudate ale adâncului în care tehnologiile superioare străine amenință chiar supraviețuirea acestei planete - planeta ta - Pământ.
Coduri

Apăsați [Ctrl] și C împreună în timp ce în ecranul Battlescape :: Level Skip, completează nivelul curent cu rezultatele nivelului anterior

Glitches

Fatal Bug!
Nu interoghează Tasoth Commander înainte ați cercetat pe deplin meșteșugurile avansate. Făcând acest lucru va aduce misiunea finală, dar nu vă permite să dezvoltați meșteșugurile menționate mai sus necesare pentru a ajunge la etapa finală, lăsând jocul imposibil de completat.

Lăsând comandantul până la ultima în lista de cercetare va asigurați-vă un joc care poate fi finalizat

Jocuri asemănătoare:

Ajutor! Cunoşti coduri care nu le avem? Scrie-le în formularul de mai jos.

Nume
Email
Comentariu
Coduri pentru jocuri
Coduri, trainer, cheat-uri, parole, trailere pentru toate jocurile pe doar un singur site. Totul pentru jocuri (adauga viata / arme / bani, trecere la alt nivel).